Jätin Leimun ekan kerran yksin, kun se oli hereillä. Nimittäin en ehtinyt oottaa sitä, että se ehtii nukahtaa, ku tuli kiire yliopistolle. No pelkäsin, mitä se on sillä aikaa sitten tehnyt... No ihan nätisti se oli ollu, kun tulin se oli nukkumassa sängyn alla, eikä ees tullu pois ku tulin. Mutta se oli levittänyt vähän vaatteitani lattialle. Olin vielä ne laittanut sängylle, että se ei pääse niihin käsiksi, mutta olipa se päässy. Onneksi se ei kuitenkaa ollut mitään vakavaa. En usko että se on mitään ääntä pitänyt. Positiivista oli se, että se oli rauhoittunut nukkumaan.

Aamupäivän se vikisi ja nukkui. Sillä oli varmaan ikävä Mustia ja Jaavaa. Nyt se on ihan hyvin sopeutunut taas tänne. Käytiin just äsken vähän pidemmällä lenkillä, ja hihnassa kävelykin alkaa jo sujua. ;), aina välillä se toki jumittaa.

Tiina käski opettaa Leimu seisomaan, ja sitä ollaan hieman harjoiteltu, mutta sen oppimiseen voi mennä jonkun verran aikaa. Leimu haukkuu leikkiessään... Mutta onneksi ei aina. Muutama haukku aina silloin tällöin kesken leikin.