Olipa kävelylenkillä tosi liukasta. Valkeisen lammen ympäri menevä polku oli ihan jäässä. Sattui myös hauska juttu. Mummo tulee koiran kanssa vastaan fleksi pitkällä. Sanoin tai oikeastaan huusin mummolle, että älä päästä koiraa Leimun luo, koska Leimulla ei ole vielä kaikkia rokotuksia. En tiiä, mitä sitten tapahtui, mutta mummolta irtosi fleksi kädestä. ;) No otin Leimun syliin, ja onneksi sen koira oli tosi rauhallinen, se kun huomasi että Leimu on sylissä, niin se vaan jatkoi tyynesti matkaansa. Mummo köpötteli meidän ohi ja yritti ottaa fleksia maasta, mutta juuri kun kyykistyi niin koira jatkoi matkaansa. No mutta kohta koira pysähtyi riittävän pitkäksi aikaa haistelemaan, jolloin mummo sai fleksistä kiinni. Olisin auttanut mummoa fleksin ottamisessa, ellei mulla olisi ollut Leimua sylissä...

Leimun yks lelukin piti jo pestä, ku sillä oli se suussa, ja sitten meni tekemään paperille pissejä, ja kuinka ollakaan tiputti lelun paperille ja pissasi suoraan sen päälle.

Opetin äsken sille uutta asiaa. Eli istumista, ja että siitä saa lähteä pois vasta, kun kuulee vapaa-käskyn. Tämän opettelemiseen menee ehkä hieman aikaa. Sivulle käskyä opetin myös, mutta vielä ilman varsinaista sivu -käskysanaa. Se onkin ihan hyvä vihkonen, se Orionin Koiran hoito-opas, jonka sain farmasian päiviltä. Vaikka se ei tavallaan ole mikään kovin virallinen, mutta siinä on selitetty lyhyesti perusasiat, mitä koiranpennun ja koiran kanssa yleensäkin tehdään, ja mitä sille kannattaa kouluttaa.

Lisäksi tässä vielä kuvia viikonlopusta. Tiina on ottanut kaikki kuvat.

Koko konkkaronkka eli Musti, Jaava ja Leimu
268292.jpg

Halli ja Leimu leikkii.
268293.jpg

Jaava ja Leimu leikkii. (Mites se Jaava nyt sillai innostui leikkimään??)
268295.jpg

Vielä yksityiskuva Leimusta.
268294.jpg