Leimun vatsa oli sekasin viime yönä. Vähän löysää kakkaa tuli jo eilen iltalenkillä. No aamulla tuli taas vähän kiinteämpää kakkaa. Kävin kuitenkin ostamassa Canikur, en tosin anna sitä nyt, mutta onpahan vastaisuuden varalle. Luulen, että sen maha meni sekaisin siitä, ku olin vahingossa antanut vähän vanhaksi menneitä lihapullia makupaloina. Nyt päivällä sen kakka oli suhteellisen normaalia, joten en aloita Canicuria.

Aamulla vastaan tuli samat pinserit, joiden luokse se eilen illalla karkasi. Toinen on tavallinen pinseri ja toinen kääpiöpinseri. Tavallaan kun ollaan jo tuttuja, niin se niiden pinsereitten omistaja päästi ne haistelemaan Leimua. No Leimu sitten juosta kipitti karkuun.. No ei siinä sitten mitään.

Olisi vaan pysynyt lumet maassa, ku oikeesti ropakkoa tulee ihan älyttömästi sisälle. Ite tuon ja Leimu tuo. Pitäis taas siivota, mutta ku siitä ei oo mitään hyötyä.

Leimulle pitää opettaa jotenki vähän itekseen oloa. Tänä aamuna oli eka kerta, kun se muutaman kerran vinkaisi, kun laitoin takkia päälle. Mutta mun oli vaan lähdettävä, mutta ei se ees tullu ovelle. Pitää tehä yhen kerran sillai, että laittaa takin päälle, ja käväsee vaan ulko-oven takana, ja ei tavallaan mene ollenkaan ulos. Sen voisin tehä vielä tänään. Ku nykyisin kun oon lähteny, niin oon ollu aina useamman tunnin poissa.