Ilmoittauduin tänään pentukurssille, olin jo ihan paniikissa, että en mahdu, kun niiden nettisivuilla, oli että vuoden 2007 pentukursseille ilmoittautuminen alkaa 2.11. klo 11.00. No minä sitten aloin soittamaan, ja koko ajan varattua kello 11 alkaen. No vihdoin kahdeltatoista pääsin läpi, ja mahduin kurssille. Eka kurssi olisi alkanut 2.1, mutta se ohjaaja oli myös sitä mieltä, että Leimu on vielä silloin liian pieni, joten menen sitten kakkoskurssille, jonka ajankohta oli vielä avoin, tod.näk. helmi-maaliskuussa. Mutta ihanaa että mahduin sinne, siellä kuitenkin opetetaan, että miten sitä koiraa koulutetaan. Mulla ei kuitenkaan ole kauheesti kokemusta siitä.

Tänään otin vähän valokuvia, mutta tämä kamera, mikä minulla on niin on huono. Ei tule laadukkaita kuvia.

245191.jpg
245194.jpg245192.jpg

Nyt se oppi jotain mitä ei olisi tarvinnut oppia. Se rupes haukkumaan kello seittämän aamulla ihan täysillä, kun laitoin sille ruokaa. En olisi saanut huomioida sitä ollenkaan, mutta pakko se oli komentaa hiljaiseksi. No sitten sain annettua ruuan. Ajattelin, että tämä oli vain joku poikkeus, no päivällä toistui sama. Nyt en kiinnittänyt huomiota ja annoin ruuan vasta sitten, kun se oli hiljaa. No iltapäiväruualla se ei onneksi haukkunut.

Pidin sitä irrallaan vähän syrjemmällä kadulla, ja hyvinhän se perässä pysyi ja tuli myös luokseni, kun pyysin sitä. ;) Nyt se taas nukkuu...