Leimu oli eilen sen Becon kanssa käydyn lenkin jälkeen ihan poikki. Ei se oo pitkään aikaan päivällä nukkunu niin pitkää aikaa (tai ainakaan silloin kun oon ollu kotona, tietysti en tiedä, mitä se tekee yksinollessaan)...Ihan hyvä vaan! Nyt taas siirryin käyttämään pantaa normaaleilla ulkoiluilla, koska valjaat menee vähän huonosti, ne hankaa sen jalkoja. Säädin kyllä niitä isommalle, mutta silti ne menee huonosti. Ajattelin, että käytän valjaita vain silloin, kun ollaan siihen aikaan ulkona, että on paljon muita koiria ja ihmisiä.

Eilen illalla ruuan jälkeen se ei enää tehny kakkoja, ja olin ihan varma, että yöllä tekee sisälle. Mutta ei tehnyrt. :) Aamulla annoin varmuuden vuoksi vielä parafiiniöljyä, mutta helpotuksekseni  se teki kahet isot kakat melkein heti. Eli kyllä se massu taitaa olla kunnossa. Luulen, että se kerkes järsiä puun oksaa, kun en heti huomannu. Nyt pitää olla tarkkana, ettei se ollenkaan edes kantele puun oksia, koska siitä voi mennä suoli tukkoon, jos se kerkee syödä puuta...

Uudesta lelusta on jo melkein nenä irti. Yön aikana oli sitä ihan kiitettävästi järsinyt. Nyt peräti nukuin kaheksaan asti. Siis en heränny seittämältä, jolloin Leimu herää, tai varmaan aiemminki. Nyt se oli jo ihan malttamaton, että nälkä. ;)   Se varmaan mietti, että miks se mamma ei herää... Mammaa nukutti ja ois nukuttanu pitempääkin.

Teiden ylitykset alkaa onnistua jo ihan hyvin, eli Leimu istuu, ja sitten kun sanon yli, niin mennään yli. Tosin välillä onnistuminen vähän vaihtelee, mutta pääosin menee jo ihan hyvin. Ulkona en ookaan muistanu kokeilla maahan menoa, pitääkin tänään kokeilla, sisällä se menee jo todella hyvin. Tassuakin osaa antaa. Pamaus ei onnistu. Se säikähtää kun teen sen käsiliikkeen, ja menee sängyn alle. Vaikka vielä en edes sano mitään. No lisää harjoittelua.