Siis mun pitää kyllä olla enemmän johdonmukaisempi... Tänäänkään en saanu katsekontaktia koirapuistossa, ja päästin sen menemään. Olisi pitänyt olla tiukempana vain, ja odottaa niin kauan että tulee katsekontakti. Nyt harmittaa. No tästä edespäin aina katsekontakti. Olen sen verran myös vaihtanut täällä Kuopiossa, että ennen teiden ylitystä ei istuta, vaan otan katsekontaktin. Tämä johtuu siitä, että Leimu jännittää ohi-kulkevia autoja, ja ei kykene istumaan, enkä viiti sitä pakottaakaan, joten aloin käyttämään sitten katsekontktia. Se on sujunut paremmin. Välillä vaan on kiva, jos on valoristeys ja meille palaa vihreä, niin seistä töröttää siinä tien laidassa...

Mutta muuten tämänpäiväinen koirapuistoreissu meni hyvin. Siellä oli sellanen puolivuotias sekarotuinen penska, joka jaksoi leikkiä Leimun kanssa, ja leikki oli ihan vauhdikasta, niin tuli hyvin liikuntaa. Usein kun ollaan käyty koirapuistossa, siellä ei ole ollut muita koiria, vaan Leimu yksin, jolloin sitä on paljon vaikeampi saada liikkumaan.

Luoksetulo on taas huonontuntu, yhdessä vaiheessa se oli jo hyvä, mutta ei enää. Sitä täytyy treenata myös sisällä enemmän, ja hihnassa, jotta vapaalla ollessaankin tottelisi. Nykyisin en tiedä, milloin uskallan kutsua sitä luokse, jotta se tulisi, eikä jättäisi tulematta.

Mun pitää olla ehkä jossain asioissa tiukempi. Siis sillä tavalla, että vaatisin koiralta enemmän.