Leimu oli tänään Siilinärven näyttelyssä turistina. Katselemassa mitä näyttelyissä oikein tapahtuu. Lähinnä tarkoituksena oli oppia olemaan hihnassa, vaikka vieressä on paljon muita koiria. Aluksi Leimu veti tosi paljon, mutta aikamme siellä oltuaan, se rauhoittua ja käyttäytyi jopa mallikkaasti hihnassa. Nyt se on sitten ihan väsynyt, mutta ihan hyvä.

Eilen Tiina oli Leimun kanssa porokoirien tapaamisessa. Siellä Leimu oli unohtanut korvat kotiin, mutta jossain vaiheessa oli alkanut kuunnella. Mutta siellä se sai mukavasti leikkiä toisten koirien kanssa. ;) Kiitos Tiinalle siitä!

Nyt täytyy vielä kehua Leimua. Leimu ei ole kolmena peräkkäisenä yönä pissinyt sisälle. :) Tästä se sisäsiisteys alkaa. Päiväsaikaan Leimu ei tee pissejä, ellei joudu olemaan yli kuutta tuntia itekseen, mutta sitäkään sen ei ole tarvinnut olla pitkään aikaan. Eilen illalla käytin sen yhdeksän aikaan pissillä, ja aamulla vasta kahdeksan jälkeen pääsi uudestaan pissille. ;) Eli en ees käyttänyt kauheen myöhään ja kauheen aikaseen. Mutta jee jee. Ei sanomalehtee kyllä vielä uskalla ottaa pois ovennurkasta...