No ensinnäkin ei ollu tehny yksiäkään pissejä tällä viikolla sisälle, paitsi nyt illalla, kun mamma vaan luki lapikasta, ja ei seuraillu yhtään mitä Leimu tekee. No se oli ollu ilmeisesti jonkinaikaa eteisessä, mutta ei kyllä vinkunu, no sitte kuului lorina... :( No periaatteessa aika pitkälti mun vika.

Kävin päivällä ulkona jäällä. Mulla oli se naru mukana, mutta en tiedä oikein. Se on ehkä vähän liian lyhyt, kun pieni mies tekee niin kovia spurtteja. Olin melkein paniikissa, minne se säntää. ;) Tuli kyllä aina luokse kun kutsuin, ja vähän väliähän mun piti sitä kutsua.

Tuntui kyllä nyt illalla tuo 22 astetta pakkasta todella lauhalle. ;) Siis leikitin Leimua hanskallani ihan kevyesti eikä edes paleltanut paljasta kättä, ja makupalojenkin antaminen sujui ihan hyvin, ei paleltanut. Eikä myöskään Leimua paleltanut.

Annoin ison luun syötäväksi, kun menin kouluun. Hyvin oli jätkä sitä kalunnut. Ai niin, yksi hyvä koiran ohitus tapahtui pitkästä aikaa. Eli tien toisella puolella oli koira, ja kun sanoin että mennään, niin Leimu ei jäänyt jöpöttämään, vaan lähti kävelemään. Kehuin sitä kovasti ja annoin namppaa.

Mutta nyt nukkumaan!