Aika rientää niin nopeesti, ja aina on mukamas kiire, ettei ehdi edes blogia päivittää. =) No eli viikonloppu oltiin Mikkelissä. Siellä meni ihan kivasti. Leimu ei tainnut tehdä kuin yhdet pissit sisälle. Veetin kanssa oli niin parasta kaveria että. :) Mantan kanssa myös intoutui leikkimään. Lauantaina käytiin vähän lenkkeilemässä Halli -veljen ja Natan kanssa (mukana myös Musti ja Jaava). Sekä samalla treenailtiin näyttelyjä varten kehäkäyttäytymistä.

Leimu oli eilen ihan väsynyt, varmaan väsytti matkustaminen ja muutenkin viikonloppu oli sille aika rankka. Eli eilen ei tehty oikeen mitään. Ruuan olen vähentänyt kahteen kertaan päivässä, kun se on jo melkein puoli vuotta. Jonkin verran on vielä penturuokaa jäljellä, mutta sitten siirrytäänkin aikuisten ruokaan, kun loput penturuuat on syöty.

Leimun trategiset mitat oli viikonloppuna seuraavat: säkä 49 cm ja paino 14,7 kg.

Tänään Leimu on ollu jo pirteämpi. Käytiin Anniinan kanssa lenkillä, ja Leimu käyttäytyi ihan kivasti, kovasti aina välillä katteli Anniinaa, että miksi se ei anna namia! Maanantaina se oli syöny yksinollessaan lipastoa, mutta ei onneksi tänään.