Tänään Leimu tapasi jälleen Inkan (sekä Danin). Inkan kanssa leikit sujuivat mainiosti, ja molemmilla oli ihan kivaa. :) Samalla katsottiin myös Leimun hampaat, koska on hyvä, että Leimu tottuu siihen, että muut katsovat myös Leimun hampaita. Leimu myös jonkin verran kuunteli, eikä korvat olleet koko ajan off-asennossa. Luoksekin tuli muutamia kertoja. Leimu onkin ollut ihan poikki sen jälkeen ja nukkunut lähestulkoon koko ajan.. Mutta hyvä näin.

Nappasin pissapaperit kokonaan pois. Se ei ole tällä viikolla tehnyt kuin yhtenä yönä sisälle pissit, niin ei kai se enää sisälle tee pissejä? Jos nyt vaikka se pyytäis ulos, jos en huomaa, tai sitten jaksaisi pidättää. Pitää vaan muistaa käyttää pihalla pissillä vielä siinä kymmenen aikaan, niin se jaksaa aamuun asti pidätellä.

Nyt se ehkä tänään eka kerran merkkasi, mutta vähän epäonnistui siinä. Oltiin jo melkein kotona takasin, ja se päätti nostaa jalkaa lumikokkareen sivulle. Harmi vain, että "väärä" jalka nousi ja pissit/merkkaukset tulikin tien puolelle eikä kokkareeseen.