Nyt täytyy ensin sanoa, että nyt oli ekan kerran sellanen viikonloppu, että Leimulla oli korvat on-asennossa luoksetuloissa vapaana ja sisälle komennoissa. Mulla ei ollu kertaakaan mitään ongelmaa Leimun pyytämisessä sisälle. Yleensä tuota on kiinnostanu olla vaan ulkona, eikä tulla sisälle. Mutta viikonloppu meni sen puolesta hyvin.

Tänään täällä on sitte ollut väsynyt koira, kun kotona ei kerkee nukkumaan... Nyt koirien ohitukset on menny suhteellisen hyvin, eli saan koiran liikkumaan eteenpäin, kun laitan makupalan nenän alle, ilman että mun tarttee vetää sitä hihnasta eteenpäin, niin kuin aiemmin. Kyllä se tästä ohittaminenkin joku päivä onnistuu.

Leimulle tänään aloitin antamaan aikuisten ruokaa penturuuan seassa. Se ei varmaa enää kauheesti kasva, niin ei se tarvii enää penturuokaa. Penturuokaa on jäljellä jonkin verran, niin saan vaihdettua hyvin ruuan hiljalleen, eikä vaihdos tule kerralla, jolloin maha menee helpommin sekasin. Toivottavasti sen maha ei mene tästä pikkuhiljaa vaihtamisesta sekasin, viimeksi ainaki meni.

Pissejä ei ole tullut sisälle täällä Kuopiossa. Viikonloppuna Mikkelissä taisi matolle tulla muutamat pissit. Eli melkein se on jo sisäsiisti.