Sunnuuntaina tapahtui se, mitä pelkäsinkin, eli Leimu lähti jäniksen perään... Korvat meni off-asentoon. Minä tietenkin pelästyin, että no sinne meni. Oli jäniksen perässä ehkä kaksi minuuttia ja ei lainkaan haukkunut. Onneksi oli noin vähän aikaan, mutta tästä sitten seurasi se, että en ole pitänyt sitä enää irti. Täytyy nyt hommata sellainen liina, jotta sitä voi taas pitää irti ja sen avulla opettaa, ettei niiden jänisten perään lähdetä. Täällä on kyllä ihan helvetisti niitä jäniksiä...

No nyt kun se on ollut vain hihnassa, sillä on ihan älyttömästi ylimääräistä energiaa. Olen yrittänyt käydä pidempiä hihnalenkkejä ja keksiä kaikenlaista pientä tekemistä sen aivoille. Mutta viime yönä se oli tehnyt reiän eteisen seinään! Siis ei reikää reikää, vaan pikemminkin kolon (ei tietenkään läpi asti). No onneksi se ei ole kai kallista laittaa siihen hieman laastia ja maalata. Mutta se ehkä tehdään vasta sitten, kun muutan pois tästä asunnosta.

Yksinolot on edelleen sujuneet hyvin, mutta tänään vähän hirvittää jättää sitä yksin, mutta pakkohan se on. Mulla on vasta iltavuoro, ja onneksi on vain seitsämän tunnin päivä. Pitää jättää sille maitopurkkiin nameja ja muutama muu herkku syötäväksi.