Siis Leimussa ei ole kyllä enää yhtään pohjavillaa, olen melkein kaikki harjannut jo pois. Sitä karvaa on lähtenyt ihan älyttömästi... Nyt siitä on löytynyt punkkejakin, Taisin laittaa viimeisen frontlinen vähän huolimattomasti, koska ei alkukesästä niitä punkkeja siinä ollut. Punkkien ottaminen pois on ihan helvetin iljettävää... Yök. Pitää laittaa vielä yksi frontline, mutta täytyy odottaa sunnuntaihin, jotta on ehtinyt kulua viikko edellisen laittamisesta. Jospa sitten ei enää punkkeja tarttuisi.

Leimu on kyllä yks hötkäle :) Siis aivan mahdoton. Se on nyt mulla ollut ihan irti irti, koska silloin se liikkuu paljon paremmin. Se liina, jonka ostin, on vähän turhan raskas. Liinan pitäisi olla kevyempi. Ei ole jäniksiä tullut vastaan, ja kasvattaja sanoi (kysyin siltä neuvoa), että mun pitää olla vaan tarkkana, ja lenkeillä tarkkailla Leimua koko ajan, ja jos se näkee jäniksen, koira pysähtyy hetkeksi tuijottamaan jänistä, jolloin on koiraa huudettava jne. Tällä tavalla olen sen jo kaksi kertaa saanut luokse linnun perästä, siis ei lähtenyt ajamaan lintua vaikka meinasi.

Viimeiset treenit oli eilen ennen kesätaukoa. Nyt meni hyvin ja toisaalta ei. Leimu piippasi viisitoista minuuttia ennen tuntia ja varmaan vielä kymmenen minuuttia tunnista. Huh huh. No mutta kontaktissa oli hyvin muun muassa toisten koirien pujottelun. Lisäksi tehtiin maassaoloa, olemme siinä vaiheessa, että en liiku minnekään, mutta Leimu on paikallaan maassa ja syötän sille namia, ja sitten vasta vapautan. Muutenkin Leimu oli sitä mieltä eilen, että se ei ole nähnyt ihmisiäkään ennen, se oli koko ajan menossa kouluttajaa moikkaamaan...  No mutta nyt voi sitten treenata kaikkea kotona ilman häiriötä. Elokuussa alkaa taas treenit.

Mutta huomenna lähdetään möksälle! Leimu onkin siellä koko juhannuksen, mamma käy vähän myös muualla ;)