Eilen Leimu sai vikan tabletin antibioottikuurista. Lauantaina ja sunnuntaina söi molemmat ruuat, mutta muuten ei oo syöny ku toisen tai ei kumpaakaan. Eilen aamulla ei syöny, illalla söi ja nyt aamulla söi. Periaatteessa vaikuttaisi siltä, että antibiootti olisi tehonnut nielutulehdukseen, mutta jotenkin toi syöminen ei vielä ole ihan normaalia. Mutta ehkä tässä nyt seurailen, miten syö, että pitääkö vielä sitä viedä eläinlääkärille.

Joulu vietettiin Mikkelissä, ja siellä Leimulla oli kivaa koira seuraa: Jaava ja Myrtti. Lisäksi Tiina otti Leimun mukaan lenkille Tarun luokse, niin Leimu sai lenkkeillä myös Minkan, Amin ja Hupin kanssa.

Olin vähän miettinyt Leimun viemistä Kuopion näyttelyyn tammikuun lopulla, mutta en nyt taidakaan sitä sinne ilmoittaa, jos vielä joutuu jotain lääkkeitä sille syöttämään. Tästä antibioottikuuristahan doping -karenssi ehtii umpeutua, mutta. Ja toisaalta Leimu on taas liian laihassa kunnossa, joten ehkä kantsii ootella, ja vie näyttelyihin sitten myöhemmin.