Leimulla oli tänään fyssari. Ei ollut muita jumeja kuin takapäässä, mitkä johtuvat siis siitä, kun on välilevynpullistuma, niin luonnollisesti lihakset jännittyvät, ja niitä jännityksiä ei saa pois ennen kuin pullistuma on parantanut.

Tontun tokot meni ihan hyvin, tehtiin seuraamista, maahan menoa, odottelun harjoittelua ja hihnakävelyä, hyvin meni. Tonttu oli pätevä. Se olikin pentukurssin viimeinen kerta. Nyt pitää sitten vaan itse tsempata treenaamista. Itseasiassa tänään otinkin innokkaana naksun lenkille mukaan, ja ihan kivasti sain naksuteltua. Eli naksuttelin, sitä että ei mene huitelemaan liian kauas.

Leimu on ollut viikon levossa, ja ei olekaan niin helppoa. Sanoin oikein Kestille, että Leimun kanssa menee varmast helposti, kun se on niin rauhallinen koira. Nyt kun se on ollut levossa, niin siitä onkin tullut sellainen, että tässähän voisi tehdä jotakin. Ei siis sitä, että alkaisi tuhoamaan, vaan se on niin iloinen. Kun vähänkin liikkuu, niin häntä heiluttaa koiraa, ja on ihan innossaan, että nyt tehdään jotain. Mun on pitänyt se ottaa ihan hihnassa sisältä asti, kun se innostuu niin kovin siitä, kun ollaan lähdössä "lenkille". Voi toista, vielä kaksi viikkoa.