Tänään kierretiin Valkeisen lampi ympäri, matkaa on ehkä puolitoista kilometriä, jos sitäkään. Siihen meillä meni aikaa tunti viisitoista minuuttia. No tietenkään tarkoituksena ei ollut mennä vauhdilla, mutta ajattelin, että olisi hyvä vähän tutustua ympäristöön hieman kauempaakin. Matkan varrella oli paljon jännittäviä asioita. Koiria tuli vastaan, oli juoksijoita ja sauvakävelijöitä. Nyt täytyy alkaa opettaa Leimulle ohi käskyä, kun Leimu on keksinyt juosta jokaista vastaantulijaa päin tyyliin, että rapsutuksia kiitos.

Annoin Leimulle Kongin, jossa oli maksalaatikkoa, kun lähdin iltapäivällä kouluun. Se on ehkä vähän vaikea, koska suurin osa maksalaatikosta oli vielä tullessanikin syömättä.

Tässä yritän syödä maksalaatikko kongista....
242599.jpg

242600.jpg

Leimu näyttää jo rauhoittuneen tältä päivältä. Ihan kiva. Olen yrittänyt tänään kouluttaa nimeä ja luoksetuloa. Minusta tuntuu siltä, että se alkaa jo nimeen reagoimaan suhteellisen hyvin. Luoksetulo onkin sitten vaikeampi, mutta tästä se lähtee. Tänään tarpeet on tehnyt ulos. :) Tietysti muutamat pissit on päässyt sisälle, mutta vähemmän kuin aiemmin. Johtunee siitä, että olen sitä vienyt ulos todella aktiivisesti.

Beco kävi myös tänään moikkaamassa, mutta Beco ei yllätttäen kauheesti välittänyt Leimusta. Leimu olisi kyllä tykännyt Becosta. Beco on japaninpystykorva, ja se on kaverini Tiian koira.