Olipas rankka viikonloppu... Lauantaina Musti kerkesi käydä näyttämässä Leimulle vähän maailmaa. Leimu idiootti seuraa Mustia kuin hai laivaa. Ne oli vahingossa jääneet kahdestaan ulos, ja Musti oli innoissaan tilaisuudesta viedä Leimu kauas pois ;) No onneksi naapuri soitti, ja karkulaiset saatiin kiinni. Itse en siis ollut kotona siinä vaiheessa kun ne olivat karanneet.

Sunnuntaina käytiin lappalaiskoirien erkkarissa turisteina. Leimu käyttäytyi ihan nätisti. Oli vilskettä ja vipinää. Meiltä jäi sen takia agi välistä, mutta ei se nyt yhteen kertaan kaadu. Leimulle teki ihan hyvää pitkästä aikaa nähdä kerralla paljon koiria. Nuoremmille uroksille Leimu vähän äijäili, eli se ei välttämättä enää tule kaikkien kanssa toimeen.

Tänään otin äsken vähän tokoa. Mutta Leimulle on todella vaikea opettaa paikalla oloa, koska se alkaa piippaamaan... Mutta pikku hiljaa. Seuraamista otin myös, olen vähän jo varmaan sitä pilannutkin, en tiedä yhtään miten siihen saisi sen katsekontaktin... No mutta treenaillaan. Huomenna ajattelin aamusta käydä tekemässä Leimulle muutaman makkarajäljen.