Eli sunnuntai iltapäivänä tulin autolla Leimun kaa Kuopioon, matka meni hyvin, Leimu nukkui koko ajan apukuskin jalkotilassa.

Eilen oli ihan tavallinen päivä, tosin Leimu nukkui aika paljon... Yllättäen viikonloppuna se ei oikee kerenny nukkua, kun oli niin paljon tekemistä (Musti ja Jaava).

Toisten koirien ohittaminen on edelleen vaikeaa, ja nyt mua ärsyttää myös ihmiset. Ei edes koiranpentuu mennä silittämään ellei omistajalta kysytä lupaa!!! Kohta varmaan hermostun ja sanon suorat sanat seuraavalle, joka tekee niin ja samalla nolaan itseni... Mutta oikeesti, millä oikeudella ne tulee silittää koiraa? Nyt se taas menee kohta siihen, että ihmistenkään ohittaminen ei onnistu. Vaikka Leimu ei ole ihan vieressä, niin ei sitä silti mun mielestä saa mennä silittämään ilman lupaa. Kun nyt jo taas vaikuttaa sille, että Leimu pyrkii kohti jokaista vastaantulijaa. Suoraan sanottu PRKL.

Leimu menee maahan jo melko hyvin ulkonakin. Istuminen ennen teiden ylitystä onnistuu, koska aikaisemmin ei mennä yli ennen kuin peppu on maassa. Mutta välillä siihen menee aikaa aika paljon.