Aamulla käytiin vähän pidempi lenkki, ja osittain meni ihan hyvinkin. Oltiin vähän syrjemmässä, ja se sai olla "vapaana", eli hihna perässä. No sitten tuli toinen koira ihan irrallaan vastaan, ja mun oli pakko ottaa Leimu syliin. Se oli aika jännännäköinen koira, siinä oli japaninpystykorvaa ja joitain muita rotuja, se oli sellanen karvamoppi...

Nyt sitten Leimulla riittää energiaa, ja kaikki lelut on lattialla. Kohta muuten Tiinan tekemä lelulaatikko on entinen laatikko... Sitten kun se on rikki, ja hommaan uuden, niin sitä ei sitten Leimu saa rikkoa... Mutta periaatteessa Tiinan oma vika, kun se anto Leimulle luvan siihen, ja ei sitä enää voi kieltää.

Eilen Laura ja Simo kävi kylässä kattomassa Leimua. Ai kun ne Lauran kengät ois ollu mukavat, niissä oli sellasta karvaa, voi kun ois mieli tehny purra niitä... Simon kengät ei ollu yhtään niin kiinnostavat. Ekan kerran se pissas mun sängyn alle, en ymmärrä, miten se mahtu sinne kyykkäämään. Just olin sanonu Lauralle ja Simolle, että Leimu tekee pissat hyvin lehtien päälle. ;)

Tänään tulee varmaan Soile kattoo Leimuu! Voi olla että Leimu vetää sikeitä siihen aikaan, kun nyt se purkaa kaiken energiansa.