Leimu oli juhannuksen siis mökillä. Siellä sillä oli kivaa!!! Joutsenia oli mukava kiveltä tiirailla... Leimu tykkää kahlailla, mutta uimaan se ei kyllä mene vapaaehtoisesti. Mukavan rentouttavaa oli kyllä mökillä, myös Leimulla.

Lappeenrannassa Leimu on ollut ihan hyvin vaihteeksi. Eteisen seinän reikä ei ole isontunut. Leimu on siis ollut mulla nyt koko ajan irti irti, silloin kun se on irti. Tänään tuli ekan kerran pitkästä aikaan jänis, kun Leimu oli irti irti. Kerkesin huomata ajoissa, ja Leimu tuli luokse, tosin hieman vastahakoisesti ;) Kovasti kehuin Leimua, ja Leimua sai namppaa PALJON! En ottanut sitä kiinni sen jälkeen, vaan jatkettiin matkaa, ja hyvin pieni mies pysyi matkassa, eikä lähtenyt etsimään hajuja jäniksen perään.

Eilen lenkillä tuli vastaan sileäkarvainen noutaja, jonka kanssa Leimu sai leikkiä. Siis ensin otin Leimun kiinni ja meinasin että ohitetaan vain toinen koira, mutta sen omistaja kysyi, että haluaisko koirasi leikkiä, no tottakai Leimu halusi leikkiä, joten sitten päästettiin koirat leikkimään. Hyvin Leimu tuli vielä toimeen toisen nuoren uroksen kanssa, ja alistui sille heti. Jossain vaiheessa Leimu meinasi isotella, mutta oli kuitenkin vielä ihan pieni poika. Siinä kyllä tuli hyvää liikuntaa Leimulle.

Kai sen täällä voi paljastaa, että ilmoitin Leimun agilitykurssille... Sinne on tosin hallittavuustesti, joka pitää läpäistä päästäkseen kurssille. Testi on jo ensi viikon tiistaina!!! Ja kurssi alkaisi viikon päästä maanantaina. Mutta agilitykurssin vastaava sanoi, että vaikka me läpäistäisiin testi, niin me ei välttämättä mahduta mukaan, koska en ollut riittävän ajoissa ilmoittamassa Leimua. Luulin, ettei ilmoittautuminen ollut vielä alkanut, kun netissä ei ollut siitä mitään tietoa... Yleensä koiran pitäisi olla vuoden ikäinen, mutta Leimu on kuitenkin kevytrakenteinen, niin agilityn voi aloittaa jo kymmenen kuukautisena, ei vain voi tehdä ihan kaikkia esteitä. Toivottavasti päästäisiin kurssille.

Lopuksi muutama Tiinan ottama kuva juhannukselta
leimuj5juhannus.jpg
leimuj4juhannus.jpg
leimuj2juhannus.jpg
leimuj1juhannus.jpg