Eilen äippä tuli illaksi hoitamaan Leimua. Leimun häntä ja peppu heilui puolelta toiselle, kun äippä tuli eteiseen. Pikkasen se oli huippu! Se oli siis oikeesti tosi iloinen, ja tunnisti äipän. Äipällä ja Leimulla ilta meni ihan hyvin. Leimu sitten nukkui sohvalla äipän vieressä.. Oma peti ei enää ollukaan niin kiva. Eikä sitä raaskinu sohvalta ottaa poiskaan. ;)

Tänään oli tarkoitus mennä äippää saattamaan junalle, mutta koska matkantekomme oli niin hidasta, niin äippä meni edeltä. Me mentiin kuitenkin Leimun kaa kaupungille ihmettelemään millaista siellä on. Ihmisiä oli paljon, mutta hyvin Leimu niitä katteli, ja ei pyrkiny ketään kohti. Liukuovet oli pelottavat aluksi, mutta kun niitä pidemmän aikaa kateltiin, niin se tottui myös niihin. Sen takia oli hyvä myös, että käytiin ihan keskustassa, niin harjoiteltiin paljon ohi käskyä, ja se sujuu hyvin makupalan kanssa,, ja melko hyvn pelkällä käskylläkin, että annan makupalan vasta kun ollaan menty ohi, siis jos on menty ohi. Tähän mennessä olen tehnyt ohi käskyä vain sillä tavalla, että makupala on Leimun nenän edessä.

Nyt on taas vaihteeksi riehumisvaihe käynnissä... Se onki tänään ja eilen nukkunu tosi paljon, mikä johtuu siitä, että viikonloppuna se ei malttanut nukkua päivällä oikeastaan yhtään. Musta tuntuu, että sen jalat on kasvanu ihan älyttömästi nopeassa ajassa, ja muutenki se on paljon isompi kuin neljä viikkoa sitten.

Leimu tykkää nukkua sängyn alla, se on sen mielestä ilmeisesti turvallinen paikka. Luita on järsinyt tosi paljon, ja niitä olen antanutkin paljon, jotta ei jyrsisi huonekaluja ja muuta sellaista mitä ei saa purra. Parempi on purra puruluita.