Leimu onkin ollu aika väsyksissä oltuaan reilun viikon Mikkelissä. Se nukkui aamulla puoli yhdeksään, ja en edes käyttänyt pissillä myöhään, vaan siinä kahdeksan aikaan vaan. Jalka on edelleen noussut silloin tällöin. Aamun ekan pissin kyykkäsi, mutta seuraavassa nosti jalkaa lehtikasaan. Nyt se on taaskin vaan nukkunut. Yksin oli myös hyvin, ei mitään ongelmaa, kävin koululla ja kaupungilla. Oli varmaan nukkunut koko ajan. No antaa toisen nyt nukkua. Huomenna suunnittelin käyttäväni Leimua lenkillä Neulamäessä. Muuta aktiviteettia se ei sitten huomenna tarvitsekaan. Tänään en tee mitään erikoista, antaa Leimun vaa levätä.

Aamulla tosin kouluttelin sitä hieman sisällä. No nyt meillä alkaa ehkä olemaan pieni ongelma. Leimu onkin nykyisin niin innokas, että alkaa kuulua kesken tekemisen piippausta. Toiminta loppuu heti, kun piippaus kuuluu ja jatkuu vasta sitten kun on ollut muutaman minuutin ihan hiljaa. Pitää olla tarkkana, ettei pääse tulemaan tapaa piippauksesta. Mutta hienosti ja innokkaasti se teki perusjuttuja, muun muassa lautasharjoitusta.

Eilen kotona harjoiteltiin agilityä... Meillä on siis kotona putki, jonka Tiina on ostanu/saanu Jaavalle. Nyt Leimu ei enää pelännyt putkea ja meni putken läpi monta kertaa. Kokeiltiin myös rengasta. Ja meni myös renkaan läpi hyvin. Saa nähdä, päästäänkö milloin agility-kurssille. Koiran täytyy olla vuoden ikäinen ennen kuin pääsee kurssille, ja osa seuroista vaatii, että täytyy läpäistä hallittavuustesti. No me ei ainakaan vielä läpäistäisi hallittavuustestiä, mutta koko ajan Leimu kuuntelee paremmin. Välillä jopa tottelee yllättävän hyvinkin. Mutta katsellaan syksyllä, onko LPR:ssä jotain kurssia silloin.